l i z a l u n d q v i s t d e s i g n

Inredning & pyssel

l i z a l u n d q v i s t d e s i g n

Publicerad 2010-04-17 22:21:55 i Allmänt,

Välkommen till    -    Welcome to

l i z a l u n d q v i s t d e s i g n

Jag är en inredare med passion för grafiska och färgstarka tyger!
Jag är utbildad inredare med examen; BA of Science & Interior design från The Art Institute of Portland i Oregon, USA. Jag är även utbildad inom konst vid Sunderbyns Folkhögskola.
Jag har sedan min examen och flytten hem till Sverige jobbat som designer och produktchef inom marknadsledande golvföretag och som inredningsarkitekt i både offentlig och privat miljö samt som projektledare inom arkitektur och design.
Du hittar mig även som Kreatör på Krenova, se: http://www.krenova.se/default.aspx?id=5160

Här på bloggen skriver jag om vad som inspirerar mig och hur jag skapar nya produkter genom att kombinera färgstarka och grafiska tyger, ofta med tillägg av egna textiltryck och eller broderi. Jag jämför mitt skapande av kuddar och väskor med målandet av tavlor. Skapande är en process med en tanke bakom varje steg.

I´m an Interior Designer with passion for graphical and colourful fabrics!
I graduated with a BA of Science & Interior design från The Art Institute of Portland i Oregon, USA.
I´ve been working as a Designer and a Product Manager in market leading flooring companies and as an Interior Architect as well as a Project Manager in architecture and design since my graduation and the move back to Sweden.
You can also find me at Krenova http://www.krenova.se/default.aspx?id=5160


                     

Vill du veta mer om mig och mina produkter och hur du kan bli ägare till en unik lizalundqvistdesign-produkt så kontakta mig på [email protected]
Kul att du tittade in! Välkommen åter! Mvh Liza

If you would like to know more about me and my products or if you would like to purchase a unique lizalundqvist-product, please contact me at [email protected]
Great that you stopped by! Hope to see you here again! Best regards, Liza

(Om du vill se vad jag gjort tidigare så kommer jag att lägga till bilder och filmer på det längst ner i bloggen. Tills vidare kan du titta på min gamla hemsida från 2002: http://hem.passagen.se/lizalundqvist/ och du kan även titta på de tre nedersta bilderna i Ray Colettes Portfolio: http://www.norwesters.com/portfolio.html så får ni se animationerna av mitt slutarbete vid The Art Institute där jag designade ett Bibliotek.)

Om

Min profilbild

l i z a l u n d q v i s t d e s i g n

Välkommen till l i z a l u n d q v i s t d e s i g n Inrednings & pysseltokig inredningsarkitekt med passion för färg & retroprylar! Jag älskar att kombinera modernt med retro och att göra nytt av gammalt! Jag har en 3a i stan i två plan (Umeå) och ett torp på landet (i Robertsfors kommun) där jag inreder och skapar. Jag syr och målar & klär om möbler. Jag gör egna mönster, jobbar med återbruk, decopage. . . och mycket mer!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela